Sladkokyselá vepřová žebra - 糖醋排骨
20 g oleje
10 g zázvoru, nakrájeného na plátky
500 g vepřových žeber nakrájených na malé kousky, asi 5 cm.
50 g moučkového cukru, podle chuti
50 g vína na vaření (rýžového - Shaoxing Hua Tiao)
50 g rýžového octa
15 g sójové omáčky
15 g tmavé sójové omáčky
Do hlavní pánve přidejte olej a zázvor a smažte při 3 minutách/120 °C/R 1.
Přidejte vepřová žebírka, moučkový cukr, víno, ocet, sójovou omáčku a sójovou omáčku a vařte 25 min/Varoma/zpětný chod/vařečka
Dobře promíchejte po dobu 5 sekund / R 2, nalijte do misek a vychutnejte si ještě horké.
糖醋排骨
20 克 油
10 克 姜 ,切片
500 克 猪肋排 ,切小块,约5厘米
50 克 冰糖粉 ,依个人口味调整
50 克 料酒
50 克 醋
15 克 生抽
15 克 老抽
将油和姜放入主锅,以3 分/120°C/速度 1爆香。
加入猪肋排、冰糖粉、料酒、醋、生抽和老抽,以25 分/Varoma//速度 烹煮。
再以5 秒//速度 2拌匀,倒入碗中,趁热享用。