Restovaná směs s tvarůžkovou omáčkou - Lidka

maso orestovat dle receptu "Do hněda orestované proužky vepřového masa" (160°C)
 
  • olej
  • 1/2 cibule na měsíčky
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 250 g krkovice na nudličky
 
osolíme, opepříme a spustíme program vysoká teplota dle receptu-
 
Jak máme maso orestované zkusíme zda je měkké
 
přidáme:
 
  • 1 klobása na kolečka
  • hrst šalotky nebo pórku  
 
 
5 minut / Varoma/ R 0,5 zpětný chod
 
  • 1 smetana
  • 1 ČL škrobu s lehkým kopečkem(Solamyl)
  • 1 ČL hovězího bujonu ve skle nebo demi glace
  • syrečky na kousky
 
5 minut / 105 °C/ R 0,5 zpětný chod