Restovaná směs na tymiánu a kari

 
maso orestovat dle receptu "Do hněda orestované proužky vepřového masa" (160°C)
 
  • olej
  • 1/2 cibule na měsíčky
  • 2 stroužky česneku na plátky
  • 250 g krkovice na nudličky
  • 3 plátky slaniny
  • sůl
  • pepř
  • 1 ČL kari
  • 1 ČL tymiánu
 
 a spustíme program vysoká teplota dle receptu
 
Jak máme maso orestované zkusíme zda je měkké
 
přidáme:
 
  •  
  • 1 smetana
  • 1 ČL škrobu s lehkým kopečkem (Solamyl)
  • 1 ČL hovězího bujonu ve skle nebo demi glace
  • 1 tavený sýr apetito
 
5 minut / 105 °C/ R 0,5 zpětný chod