KUŘECÍ KUNG-PAO

 

1500 gramů kuřecí prso, plátek, bez kostí

1 čajová lžička sole

2 kusy cibule

600 gramů pórek

100 gramů sójová omáčka

100 gramů víno, bílé

200 gramů nesolených burských oříšků

2 polévkové lžíce solamylu

 

 

Do mísy vložíme cibuli a přesekáme na hrubší kusy 7 vteřin/rychlostí 8.
Přidáme lžíci oleje a podusíme 2 minuty/Varoma/rychlostí 1.

Přidáme překrájené maso na větší kusy, sůl, sojovou omáčku, burské oříšky a vaříme 5 minut/80°C /Zpětný chod/rychlostí 1.

Do odměrky si namočíme solamyl a přes víko nalijeme do mísy, přidáme bílé víno, pórek a povaříme 2 minuty/80°C/ Zpětný chod/rychlostí 1.