Hovězí guláš v domácím chlebu - Lidka
Chléb:
300 g hladké mouky
300 g chlebové mouky
určitě pujde jen s hladkou.
recept dle cookodo. Postupovat dle něj.
Po vykyutí stočit 4 chleby.
necháme kynout.
Potřeme slanou vodou a dáme do trouby.
Pečeme 20 minut na 220°C. Nutno hlídat.
Guláš:
3 cibule na 1/2
5 stroužků česneku
5 sekund / R5
2 PL sádla
8 minut / Varoma / R 0,5 zpětný chod
500 g hovězí maso na kostky
sůl, pepř, tymián
8 minut / Varoma / R 0,5 zpětný chod
2 PL papriky
špetka soli
2 minuty / Varoma / R 0,5 zpětný chod
Zelená paprika na nudličky.
Žlutá paprika na nudličky.
800 g vody.
Hovězí bujon, masox nebo dochucovací pasta.
1 hodina / Varoma/ R 0,5 zpětný chod
Jakmile chleby vychladnou, vydlabeme je.
Vyndaný chléb použijeme na zahuštění. Stačí ze dvou kousků.
Po hodine přidáme vydlabaný chléb.
30 minut / 100 °C/ R1 zpětný chod.
Záleží na stáří masa. Můžete přidat vývar, nebo chléb.
Záleží jak máte rádi hustý guláš.
Naplníme, podáváme ozdobené cibulí.