ČÍNA

250 g vepřové kotlety
2 stroužky česneku na plátky
1 cibule na měsíčky
1 klobása (čabajková, víc pikantní) na kolečka a i půlkolečka
sůl, pepř dle chuti
70 g vody
sojová omáčka (aby při rozředění byla tmavá barvička)
1 ČL solymylu
1/2 až 1 paprika (na proužky)
kdo chce porek - na kolečka, půlkolečka
 
Dle receptu na cookido dohněda orestované proužky vepřového masa, 
dále pokračujeme:
 
Přidáme klobásu, papriku a pro někoho porek
dáme 5 minut / Varoma / zpětný chod / rychlost vařečka nebo R 0,5
posloucháme a kdyby to drhlo přidáme 0,5 stupně rychlost.
 
Ve skleničce rozmícháme vodu, sojovou omáčku, solymyl a přidáme do nádoby
 
4 minuty / Varoma / zpětný chod / rychlost vařečka nebo R 0,5
 
Ochutnal, dochutit.
 
Podávat s rýží, hranolkama, bagetou nebo jen zeleninou.