DOMÁCÍ RYCHLÁ BAGETA - Gudasová

Ingredience na 2 bagety:
500 g hladké mouky
300 g vody
25 g olivového oleje
½ kostky droždí
1 lžička cukru
1+ ½ lžičky soli
 
Do mixovací nádoby dáme droždí, vodu, cukr a mícháme 2 minuty/ 37°C/ rychlost 2.
Přidáme mouku, sůl, olivový olej a zapneme funkci „Těsto“ a hněteme 2 minuty.
Rozehřejeme si troubu na 220°C (horní/dolní ohřev).
Z těsta si vytvoříme 2 bagety, dáme je na plech, povrch nakrojíme a necháme 15 minut kynout.
Po 15 minutách potřeme bagety slanou vodou, poprášíme moukou a dáme péct do trouby na 25 minut.
Domácí rychlé bagety po upečení ihned podáváme
Ingredience na 2 bagety:
500 g hladké mouky
300 g vody
25 g olivového oleje
½ kostky droždí
1 lžička cukru
1+ ½ lžičky soli
 
Do mixovací nádoby dáme droždí, vodu, cukr a mícháme 2 minuty/ 37°C/ rychlost 2.
Přidáme mouku, sůl, olivový olej a zapneme funkci „Těsto“ a hněteme 2 minuty.
Rozehřejeme si troubu na 220°C (horní/dolní ohřev).
Z těsta si vytvoříme 2 bagety, dáme je na plech, povrch nakrojíme a necháme 15 minut kynout.
Po 15 minutách potřeme bagety slanou vodou, poprášíme moukou a dáme péct do trouby na 25 minut.
Domácí rychlé bagety po upečení ihned podáváme