MÍŠA DEZERT VE SKLENIČCE

  • 350 gramů polotučného tvarohu
  • 1,5 odměrky smetany
  • 1 odměrka mléka
  • 3 polévkové lžíce cukru
  • 1 balíček vanilkového cukru, domácí výroby
  •  
  • Poleva
  • 2,5 odměrky vody
  • 70 gramů cukru
  • 10 gramů čokoládového pudinku
  • 0,5 odměrky kakaa

 

Tvaroh

Nasaďte šlehací metlu.
Všechny suroviny míchejte 40 vteřin/rychlostí 3
Hmotu nalijte do misek.

 

Poleva

Nasaďte šlehací metlu.
Všechny suroviny šlehejte 8 minut/100 °C/rychlostí 3.
Polevu nalijte na tvarohovou hmotu.
Nechte vychladit.

 

TIP: Tvarohovou a kakaovou směs můžete prohodit nebo vrstvy promíchat.