MÍŠA DEZERT VE SKLENIČCE
- 350 gramů polotučného tvarohu
- 1,5 odměrky smetany
- 1 odměrka mléka
- 3 polévkové lžíce cukru
- 1 balíček vanilkového cukru, domácí výroby
- Poleva
- 2,5 odměrky vody
- 70 gramů cukru
- 10 gramů čokoládového pudinku
- 0,5 odměrky kakaa
Tvaroh
Nasaďte šlehací metlu.
Všechny suroviny míchejte 40 vteřin/rychlostí 3
Hmotu nalijte do misek.
Poleva
Nasaďte šlehací metlu.
Všechny suroviny šlehejte 8 minut/100 °C/rychlostí 3.
Polevu nalijte na tvarohovou hmotu.
Nechte vychladit.
TIP: Tvarohovou a kakaovou směs můžete prohodit nebo vrstvy promíchat.