Coleslaw

Čas přípravy 10min

Celkový čas 10min

Počet porcí 4 porce

  • 200 gramů bílého zelí
  • 100 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
  • 1 zelené jablko cca 100 gramů, na čtvrtky
  • 50 gramů červené cibule, napůl (volitelně)
  • 1 špetka soli
  • 1 špetka černého mletého pepře
  • 2 polévkové lžíce majonézy

 

Do mixovací nádoby vložte bílé zelí, mrkev, jablko, cibuli, sůl, pepř a majonézu, mixujte  8 sek/rychlost 5 a dochuťte.

Salát coleslaw přendejte do servírovací mísy a podávejte.

 
Tipy a triky - Coleslaw je zelný salát rozšířený v Irsku, Anglii, Austrálii a USA. Typická je omáčka na bázi majonézy, ale receptů existuje celá řada