Rychlá "svíčková"

V papiňáku si orestneme plátky osoleného a opepřeného hovězího masa,

po zatáhnutí vyjmeme, orestneme ve výpeku nadrobno pokrájenou cibuli,

zasypeme buď pokrájenou zeleninou (mrkev, celer, petržel)

nebo ještě rychleji mraženou ze sáčku (jako v mém připadě :-)),

do sítka nebo plátýnka si dáme bobkový list, nové koření a celý pepř),

zalijeme vývarem (můžeme si pomoci kostkou:-)), lehce osolíme.

Zavřeme papiňák ( a já nechala cca 1 hodinu vařit).

Po hodině vyjmeme maso, tyč.mixérem rozmixujeme zeleninu a přidáme
kysanou smetanu, nebo pokud chceme zrdavěji b.jogurt.

Dochutíme 2ČL cukru, a citronem nebo octem dle chuti (já přidala cca 2ČL octa - citron doma nebyl:-o))