Rychlá "svíčková"
V papiňáku si orestneme plátky osoleného a opepřeného hovězího masa,
po zatáhnutí vyjmeme, orestneme ve výpeku nadrobno pokrájenou cibuli,
zasypeme buď pokrájenou zeleninou (mrkev, celer, petržel)
nebo ještě rychleji mraženou ze sáčku (jako v mém připadě :-)),
do sítka nebo plátýnka si dáme bobkový list, nové koření a celý pepř),
zalijeme vývarem (můžeme si pomoci kostkou:-)), lehce osolíme.
Zavřeme papiňák ( a já nechala cca 1 hodinu vařit).
Po hodině vyjmeme maso, tyč.mixérem rozmixujeme zeleninu a přidáme
kysanou smetanu, nebo pokud chceme zrdavěji b.jogurt.
Dochutíme 2ČL cukru, a citronem nebo octem dle chuti (já přidala cca 2ČL octa - citron doma nebyl:-o))