Sojové maso po čínsku
1 balení sojové maso nudličky
2 ČL kari
1 ČL zázvor mletý
1 ČL sůl
2 PL sojová omáčka
2 PL olivový olej
1 PL med
1 PL škrobová moučka
1 PL mandle sekané
1 ks cibule nakrájená na hrubé proužky
2 stroužek česnek drcený
1 dl olej na pánev
Sojové maso je nejlépe přes noc namočit do studené vody.
Pokud zapomeneme, můžeme maso 15 min. povařit nechat schládnout a hned použít k přípravě.
V každém případě musíme z masa vymačkat vodu.
Všechny uvedené ingredience smícháme v misce dohromady, mícháme vidličkou, až se rozpustí sůl, přidáme sojové maso a řádně promícháme.
Na pánvi s dobře rozehřátým olejem směs osmažíme do růžova.
Stále promícháváme, aby se směs nespojila.
Podáváme s hranolkama, nebo i s chlebem.