Guláš ze sojového masa

  1 balíček sójové kostky

  masox

  olej

  rajský protlak

  cibule

  tavený sýr

  majoránka

  paprika - sladká

  pepř mletý

  vegeta

  sojová omáčka

  worcestrová omáčka

  fazole

  zelenina mražená

 

  Sojové maso povaříme spolu s kostkou masoxu se stejným množstvím fazolí ve vodě asi 20 minut.

  Mezitím nakrájime 1 větší cibuli nadrobno, osmažíme ji na oleji s mraženou zeleninou, přidáme sojové maso a fazolky.

  Vaříme bez oleje asi 10 minut, aby se nám to propeklo.

  Pak přilijeme vodu, ve které jsme sojové maso vařili.

  Chvíli podusíme, pak vaříme odkryté do doby, až nám zůstane hustá šťáva. Přidáme hodně sojové omáčky, trochu worchestrové, tavený sýr, rajský protlak,     majoránku, vegetu, pepř, papriku a můžeme podávat.

  Se solí to nepřeháníme.