Guláš ze sojového masa
1 balíček sójové kostky
masox
olej
rajský protlak
cibule
tavený sýr
majoránka
paprika - sladká
pepř mletý
vegeta
sojová omáčka
worcestrová omáčka
fazole
zelenina mražená
Sojové maso povaříme spolu s kostkou masoxu se stejným množstvím fazolí ve vodě asi 20 minut.
Mezitím nakrájime 1 větší cibuli nadrobno, osmažíme ji na oleji s mraženou zeleninou, přidáme sojové maso a fazolky.
Vaříme bez oleje asi 10 minut, aby se nám to propeklo.
Pak přilijeme vodu, ve které jsme sojové maso vařili.
Chvíli podusíme, pak vaříme odkryté do doby, až nám zůstane hustá šťáva. Přidáme hodně sojové omáčky, trochu worchestrové, tavený sýr, rajský protlak, majoránku, vegetu, pepř, papriku a můžeme podávat.
Se solí to nepřeháníme.