Chutná čína ze sojového masa (plátky)
1/2 ks cibule
90 g fazolové lusky
90 g mrkev
3 lžíce sojová omáčka
4 ks sojové maso
1 hrst solamyl (bramborový škrob)
2 lžíce koření - čína
1 ks knorr bohatý bujon zeleninový
1 plechovka kukuřice
50 g hrášek
Do hrnce dáme vařit jeden litr vody.
Až začne vřít, přidáme bujon a sojové plátky.
Vaříme ve vroucí vodě po dobu dvaceti minut.
Poté sojové maso vyndáme a vymačkáme z něho přebytečnou vodu.
Nyní můžeme maso pokrájet na nudličky.
V misce smícháme solamyl s kořením a maso ve směsi obalíme.
Můžeme přidat sůl či pepř, záleží na vaší chuti. Poté nakrájíme cibulku a osmahneme ji na oleji.
Přidáme zeleninu, maso, sójovou omáčku a dvě lžíce vody.
Vše vaříme po dobu deseti minut.
Jako přílohu můžete zvolit hranolky či rýži.