SLONÍ ŽRÁDLO

  • 400 g měkkého salámu
  • 1 majolka ve vaničce
  • 1 středně velká cibule
  • 3 kyselé okurky
  • 1 lžíce octa
  • 1 kostka cukru
  • 3 lžíce kečupu
  • 2 lžíce hořčice
  • 2 lžíce oleje

 

Umlít, nebo nastrouhat měkký salám. Do kastrůlku dát 1 lžíci octa, 1 kostku cukru, 3 lžíce kečupu, 2 lžíce hořčice, 2 lžíce oleje a povařit asi 1 minutu, pak nechat vychladnout. Pak přidat to zchladlé k salámu, a přidat i celou majolku, najemno nakrájenou cibulku a okurky a velmi pečlivě promíchat. Dát do lednice na 1 hodinu a pak mazat na veku

 TIP: suprovní je zamíchat sloní žrádlo do uvařených těstovin, moc doporučuji je to mňamka!!!!!!!