Coleslaw
Čas přípravy 10min
Celkový čas 10min
Počet porcí 4 porce
- 200 gramů bílého zelí
- 100 gramů mrkve, na kousky (3 cm)
- 1 zelené jablko cca 100 gramů, na čtvrtky
- 50 gramů červené cibule, napůl (volitelně)
- 1 špetka soli
- 1 špetka černého mletého pepře
- 2 polévkové lžíce majonézy
Do mixovací nádoby vložte bílé zelí, mrkev, jablko, cibuli, sůl, pepř a majonézu, mixujte 8 sek/rychlost 5 a dochuťte.
Salát coleslaw přendejte do servírovací mísy a podávejte.
Tipy a triky - Coleslaw je zelný salát rozšířený v Irsku, Anglii, Austrálii a USA. Typická je omáčka na bázi majonézy, ale receptů existuje celá řada